tiistai 30. elokuuta 2011

Enkulin käsityöt -blogin piff-arvonta voitto

Kerrankin minulla kävi arpaonni ja voitin Enkulin käsityöt -blogin piff-arvonnan. (Itse laitan kyseisen arvonnan pystyyn, kunhan tässä nyt ennätän omilta kiireiltäni)

Tänään tuli postin mukana noutoilmoitus. Olisi saanut tulla hieman aikaisemmin, koska juuri olin saapunut postista, kun kävin postimerkkejä hakemassa. Onneksi Elina-täti ja terho-setä tulivat hakemaan Suvi-Tuulin mukaansa korvisostoksille synttäreiden kunniaksi, niin laitoin Elinan paketin hakemaan.

Paketti ei ollut mitenkään kevyt, joten siinä vaiheessa alkoi, että mitähän paketti sisältää. Paketti oli pakko avata samalla, kun syötin Hinniä. Ja liikutuksen kyyneleet alkoi vuotamaan. En minä näin runsasta pakettia osannut odottaa ja varsinkin, kun kaikkia oli muistettu. Nuorimmaisen osa kuulema on tipahtanut paketista pois, mutta tulee jossain vaiheessa sitten perästä. Olisikohan isännälle Fazerin sininen suklaa? Hmm.. En taida antaa, vaan sitten joskus, kun tämä minun urakka on edistynyt edes hieman, niin nappasen pari palaa itselleni tai sitten pitää lauantain synttäreille keksiä jotain leivottavaa, johon suklaan käytän.

En voi sanoin kiittää, kuinka ihanan paketin sain. Ja kankaat!!! Kun vain aika järjestyy, niin itselle on saatava pussukoita. Ja ihanaa, kun on haasteita mukana: 2 kpl pussiklipsejä. Pitää harjoitella laittamaan. Avuksi olisi löytää linkki, jossa on teko-ohje kyseiselle pussukalle, jossa niitä käytetään.

Nappeja erilaisia. Miksi minä en löydä koskaan yhtä hienoja. Vai eivätkö ne vain minun silmiin iske.

Ihana käsityökirja, josta löytyi jo pikaselauksella mm. kännykkäpussiohje, jollaiset ajattelin tytöille tehdä, kun näkyy olevan helppo ohje jopa minulle.

Pitää tänä iltana tarkemmin selata, kun saan prinsessat nukkumaan.

Mutta tässä saatte ihastella kuvien kautta ihanan, ihanaa, runsasta pakettia: Kaunis, itse tehty kortti


 Mikä värikirjo vetoketjuissa

 Tyttöjen kynät

 Tyttöjen värityskirjatKankaat, awww, kuinka ihania!! <3

--------------------------------------------

Itseä harmittaa, kun minä olen huono suunnittelemaan jne, että mitähän kaikesta tekisi. Mutta sitten, kun jonkinlaisen ohjeen näkee, niin sitten: Ja vot! Tuon teen tuosta ja tuon tuosta. Näistä tulee keksittyä varmasti jotain.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun pidit paketistani. Ajattelin, että saat noista kankaista tytöille kivoja huiveja, pieniä pussukoita itsellesi ja tytöille. Voit ommella pussukoihin vetoketjut tai laittaa nuo nipsuttimet. Harmittaa kovasti se pienimmäisen ponijuttu (hups tuli paljastus). Lähetän sen postissa. Lähetä maaki@netti.fi osoitteeseen osoitetietosi vielä kerran. Ihana, ettei Sinulla ollut tuota kirjaa aikaisemmin. Jäänpä odottelemaan minkälaisia kännypusseja blogiisi ilmestyy.

  VastaaPoista
 2. Tässä yksi linkki http://aurinkoista.blogspot.com/2009/06/ohjetta-ja-vahan-muutakin.html pussukoihin

  VastaaPoista
 3. ooh, onpa upea paketti. Noista tosiaan saa tehtyä vaikka ja mitä :)

  VastaaPoista
 4. Enkulin käsityöt: Kiitos! Tuo oli linkki, jota etsinkin ;)

  Simpura: Eikös olekin! <3

  VastaaPoista