maanantai 28. maaliskuuta 2011

Sny-juttuja + täytekakkujuttu :)

Tänä aamuna heräsin ajoissa koristelemaan esikoisen 7-vuotis syntymäpäiväkakun, että sai sen viedä tänään päiväkotiin. Ihan jees tuli. Sitä, kun sais ostettua isompia kakkuvuokia + tärkeimmät: kunnon pursottimet.

Kakku on täytetty perhoskakkuohjeen täyteellä, joka löytyy Hellapoliisin sivuilta: http://www.hellapoliisi.fi/reseptit/reseptit/taytekakut/perhoskakku.php

Tytön, kun hain pois päiväkodista, niin kyllähän kakku kehuja sai. Pienen palan sain vielä kotiinkin :).

Iltapäivällä posti toi minulle yllätyksen. Pienen kirjeen. Olin, että what? Ei vielä pitäisi kyllä kenenkään pystyä vastata, että tuleeko esikoisen synttäreille, koska tänään pitäisi olla vasta kutsuttavilla perillä.

Mutta minua on muistettu hienolla kortilla + 9 silmukkamerkillä. Jotka tulivat enemmän kuin tarpeeseen! Kiitos lähettäjälle! <3. Sny-ringin emoa on muistettu siis ihanalla lähetyksellä! Silmukkamerkit o niin ihanan näköisiä. Hempeitä. Päivän piristys tuli tarpeeseen.

1 kommentti:

  1. Olen tässä käynyt keskustelua itseni kanssa. Mukaan tahtoisin jos hyväksytään (siis ensi kierrokselle tammikuun alussa), mutta jos ylin parlamentti päättää, että se on no way, niin pakko on tyytyä siihen.

    VastaaPoista