maanantai 28. maaliskuuta 2011

Pitkästä aikaa jotain neulottua

Ensimmäisenä Suvi-Tuulin pöllölapaset:

7-veljestä

Kulutus: 42 g

Pöllölapaset ovat kyllä erittäin nopeat tehdä. Kaverille just kerroin, kuinka inhoan neuloa lapasia, josta syystä en oo lapsille niitä neulonutkaan. Mutta tämä malli on saanut mieleni kääntymään.

Sitten facebook:issa on järjestetty tempaus, että kuka ensimmäisenä huutaa: "Hep!" saa villasukat, jotka on itse neulottu. Ja tällaiset sukat minä sain aikaiseksi:

Kiemura-sukat

Lanka 7-veljestä

Kulutus 117 g

Sukat ovat kyllä paremman näköiset omistajan jaloissa. Sukat saattavat näyttää isoilta, mutta olivat juuri sopivat.

Tällä hetkellä itsellä on inspiraation puute. Koko ajan tekisi mieli jotain tehdä, mutta mitä. Puikkopussi olisi viimeistelyä vaille valmiit. Eli ompelukoneen kanssa olen ollut myös tekemisissä. Mieli tekisi kokeilla, jos ompelisi tytöille kesämekot, tosin erittäin helpolla mekko-ohjeella, mutta kun rikastuisi sen verran, että saisi jonkinlaista kangasta ostettua.

Haluaisin kokeilla, vaikka mitä. Vetoketju-kukkakin olisi kiva kokeilla tehä. Jos olisi tarpeeksi pitkiä vetoketjuja..

Lauantaina vietimme esikoisen 7-vuotis synttäreitä. Ensiksi tulivat kaverit ja heidän jälkeen sukulaiset. Juhlat oli mielestäni onnituneet, tosin syötävää jäi yllin kyllin yli =/. Tein 2 täytekakkua & ensimmäinenkään ei mennyt kaikki. Jäi pätkiskakku (melkein kokonaan), muffinsseja & suklaa-juusto -kakkuakin. Esikoisen syntymäpäivä oli jo 12.3., mutta päätimme viettää ei-hiihtolomalla.

Perjantaina 18.3. olin pitkästä aikaa töissäkin, kun kutsuivat yhdeksi päiväksi. Ja oli kyllä mieleistä vaihtelua. Osasin jopa jotain, itseni mielestä. Tässä olen miettinyt, että jos laittaisi syksyllä työpaikkahakemuksia menemään & lähtisi töihin, jos työpaikan saisi. Ja, jos sisko tulisi lapsia hoitamaan kodinhoidontuella, vai mitä hän nyt saisikaan. Ja raaskiiko sitä vielä lähteä työelämään.

Viime viikolla ruvettiin Milkan (2v4kk) kuivaksi opettelun harjoittlu.. Päivävaippa pois. Ainoastaan nukkumassa & reissussa pidämme vaipat. Kyllä 3-4 ensimmäistä päivää oli, että hermot menee.. Ei taida nyttenkään tästä mitään tulla, mutta nyt alkaisi näyttämään ihan hyvältä. En ole joutunut pariin päivään luuttuamaan lattioita.. Tosin mitä nyt viime yönä oli vaipan riisunut & pienoisen pissan matolle tehnyt, mutta onneksi on pesukone, joka pesee. Huomenna tulee viikko täyteen harjoittelua. Mieluummin menee pöntölle istumaan kuin potalle.

Mutta nyt miettimään, että mitähän sitä tekisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti