perjantai 10. tammikuuta 2014

Bloginimiehdotuksia

Mielelläni ottaisin vastaan blogilleni nimiehdotuksia.
Nyt on alkanut tulemaan spämmiviestejä sen verran, että parempi aloittaa uudelta pohjalta.

Nimiehdotuksia laittakaa tulemaan ja parhaimman valitsen sitten, mikä on minun mieleen :). Kenen nimiehdotuksen valitsen, niin jotain pientä lupaan palkinnoksi tehdä tässä jossain vaiheessa, kunhan kerkiän ja jaksan.
Tällä hetkellä flunssan ja kuumeen kourissa. Isäntä on ainoa, joka ei vielä ole kuumeeseen tullut.

Kiitos jo etukäteen!


15 kommenttia:

 1. Onko uuden blogin aihepiirit samat kuin vanhankin? Nappaan oman ehdotukseni tosta otsikosta ja sen alta blogin kuvauksesta: Heidin Hullutuksia.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aihepiirit tulee olemaan samanlaisia :). laidasta laitaan. Keskittyen kuitenkin ehkä käsitöihin ja jakamaan leivontaohjeita :).

   Poista
 2. Sinulla on täällä niin monenlaista hääräilyä ja minulla tuli monta ehdotusta mieleen, mutta sitten jäi pyörimään päässä "Hei hääräillään". Ei ainakaan ulkolaiset häiriköt löydä helposti kun on monta äätä. Sitä siis ehdotan =D

  VastaaPoista
 3. Mulle tuli mieleen Heidin Käsistä:)

  VastaaPoista
 4. Käsitöiden huumaa...voi kyllä olla liian kaksimielinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ehdotuksesta. No, senhän voi jokainen itse päätellä mielessään, että onko liian kaksimielinen ;).

   Poista
 5. Jalostan edellistä ehdotusta ja oma ideani on Heidin huumaa. :)

  Tuleeko sullekin niitä olemattomia kommentteja, joissa mainostetaan jotakin? Mulle tulee aina ilmoitus niistä, mutta itse blogitekstissä kyseinen spämmikommentti ei näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta!

   Minulla, kun on asetuksena se, että minä hyväksyn kommentit. Ja nämä spämmiviestit tulee ulkomailta, joissa kehutaan mun blogikirjoitusta (tulee yhteen ja samaan) ja sellaisia kehuja, joista itse ajattelen, että joopa joo. Ja loppujen lopuksi mainostetaan omaa blogia, ja otsikon perusteella ovat joitain 'viihdesivustoja', lääkkeisiin tms liittyviä jne. Niin nuo oon suoraan merkannut roskapostiksi. ja niitä tulee vain lisää ja lisää =/

   Poista
 6. Mulle ei tule spämmejä juuri ollenkaan, tai sitten blogger deletoi ne jo ennen... mulla ei ole tuo hyväksyntä käytössä, eikä myöskään robottivarmenne... se saa välillä hermoni aika kireelle kun en tahdo saada niistä koukeroista selvää varmennevaiheessa.

  Mullakin olis ehdotus uudelle blogille nimeksi, ihan vaan "Ahkera Heidi", sillä se sopisi sulle oikein hyvin. Siitä voisi tulla vähän mieleen Alppien pikku Heidi, mutta kerkeeväinen tyttö oli hänkin.

  Mulla on kanssa nyt tautia riesana, antibiootit menossa poskiontelotulehdukseen. Tullaan pian terveeksi molemmat, eiks vaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei toimi minun kohdalla tuo bloggerin deletoiminen :D. Kaikista koomisinta on se, että se on aina sama blogikirjoitus, mihin ne tulee :D. Jos menisin kirjoituksen poistamaan, niin se on sitten seuraava teksti.

   Kiitos nimiehdotuksesta.

   Poista
 7. Miten olisi joku käsiin liittyvä nimi? Omin käsin? Kaksin käsin? Olen muuten itse samaisen ongelman kimpussa, Nimillä on voimaa ja vanha nimi saa nyt jäädä taakse ja eteenpäin mennään uusin eväin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nimiehdotuksista.
   Jään odottamaan, että mikä on siun uuden blogin nimi :)

   Poista