torstai 6. kesäkuuta 2013

Minulla olisi pieni pyyntö Teille arvokas lukijakuntani + muutkin blogiin eksyneet :)

Minä olen jo muutaman *nappinja*n tunikan ommellut ja nyt *nappinja* on järjestänyt tunikakilpailun, johon minäkin osallistuin seuraavalla tunikalla:

3. Heidin tunika

Kankaana on OE:n uniikki-kangas: Taikametsä. Kauanpa kangas marinoitui laatikossa, kunnes päätin sitä ruveta saksimaan. Tunikaan kantinkääntäjällä kanttasin kädentiet ja pääntien. Lisäyksenä tein pienet taskut. Taskuja en ole aiemmin tehnyt.

Minun pyyntöni siis olisi, että jos mielestäsi on kaunis tunika ja olisin oikeutettu voittamaan kilpailussa, niin käykää antamassa äänenne minun tunikalle. Tunika numero 3. Äänestää voi täällä:

Kilpailussa mukana todella kauniita tunikoita, mutta mielestäni tämä minunkin tekemä tunika on kaunis. Varsinkin, kun olen ylittänyt itseni ja kokeillut jotain uutta. Olen erittäin kiitollinen ja otettu, jos annat äänesi minun tunikalle! Äänestysaikaa on 12.6.2013 asti.

-------------------
Tässä toinen tunika, minkä tein:

13 kommenttia:

 1. Parasta on helppo äänestää :) Upeahan se on.

  Istun tässä sun tekemät sukat jalassa ja ne on pysyneet tosi hyvinä. Passaa pitää läpivetoa kotona kun on sun tekemät sukat jaloissa <3

  VastaaPoista
 2. Ihana, kun pidät sukkia <3.ja mukava kuulla, että ovat kestäneet!

  VastaaPoista
 3. No helppohan tuolle oli äänensä antaa kun oli tosissaan kaunein kaikista :)
  -Bemu-

  VastaaPoista
 4. Käyty äänestämässä hienoa tunikaasi! :)

  VastaaPoista
 5. Helppo valinta, tykkäsin eniten sun tunikasta joka tapauksessa <3 Just jotain tollasta minäkin kaipaisin, kun aina on taskuista puute :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Taskut tuossa on sen verran pienet, että avaimet yms mahtuu :)

   Poista