perjantai 15. helmikuuta 2013

SLY - Ystävänpäivä yllätys

Keskiviikkona tuli tällainen kirjeen sisältä.
 
 Todella hyvään saumaan tuli, koska tiistaina poistettiin viisaudenhammas ylhäältä. Se oli 90 asteen kulmassa, mikä teki jo hommasta vaikean ja vielä toisen hampaan alta. Poski turposi pingispalloksi ja poski roikkui. Puhuminen vaikeaa, kun suu ei hirveästi auennut ja jos yhtäkkiä yritin nauraa, niin voi sitä vihlaisun tunnetta :D. Kipeä ei ollut, mutta se turvotus, jomotus ja lämmön tuntu. 
 
Torstai-aamuna päätin, etten ota särkylääkettä, kun ei koske mihinkään.. Aamu ja iltapäivä sujuivat ihan ok, mutta iltaa kohti, kun alkoi mennä, niin mittari näytti jo 37.5 ja oma olotila oli kyllä niin voimaton. Esikoisella oli päivällä oikojahammaslääkärille aika, niin samalla kysyin asiasta, niin sanoivat, että jos illalla vielä sama olotila jatkuu, niin soittaa perjantai aamuna..
 
Eihän perjantai aamuna ollut mitään. Poskikin näytti melkein normaalilta, mutta hetken, kun kerkesin valveilla olla, poski alkoi turpoamaan ja lämpöä pukata. Soitin varmuuden vuoksi ja sain sitten ajan. Sain tupla-antibiootit ja tulehduskipulääke-kuurin. Leikkaushaava siisti, siellä ei ainakaan mitään, mutta ensimmäinen antibioottikuuri ei välttämättä ollut juuri se oikea vaihtoehto.

Ja minkä takia myös patalaput tulivat oikeaan hetkeen. Minä pari viikkoa sitten manailin, että miksi minun pitää olla niin laiska ja saamaton, etten saa lisää virkattua patalappuja, että saisin toiset käytettyä pesussa. 
Nämä tosin ovat myös menossa nyt pesuun, kun tyttäret kaatoivat eilen maidon pöydälle ja suoraan patalappujen päälle :D.

Kiitos kauniista patalapuista. Olisiko vinkata millä ohjeella ovat tehty? :)

11 kommenttia:

 1. Kiva, että kirje löysi perille. Paketinkin pitäisi olla kohta siellä :)

  t. Slysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysivät perille :). Kiitos! Pakettia odotellessa :)

   Poista
 2. Kauniit patalaput olet saannut:)

  VastaaPoista
 3. Malli on nimeltään "Iloinen leipuri", ajattelin, että sopisi sinulle oikein hyvin. Ohje siihen löytyy joku aika sitten ilmestyneestä kirjasesta nimeltään "Patalappuja a la carte!" Olen nähnyt nyt monessa blogissa, että on käsityöihmiset ko. kirjan hyllyynsä hankkineet.

  Harmi noita hammasvaivoja, toivottavasti nyt jo helpottaisi kun lääkkeetkin sait.

  t.Slysi

  VastaaPoista
 4. Kauniit patalaput ja suloinen kortti.
  Blogissa on tunnustus sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Sinikka: Kiitos.

  Sly:ni: Kiitos tiedosta. Pitää tässä jossain vaiheessa käydä kirjaston kautta :).
  Kyllä nämä hammasvaivat alkaa pikku hiljaa helpottamaan. Nyt vuorossa posken mustuminen XD. Täällä, kun on myös influenssaa menossa: kuumeessa tytöt olivat viikon. Eli viikon myös poissa koulusta ja isännälle kuumetta.. Että onko itsellä kohta sitten se. Tänä aamuna ei ollut kiva herätä, kun en saanut itseäni hereille.. Hyvä oli yrittää saada esikoinen lähtemään kouluun XD. Niskat niin jumissa, että päätä särki/särkee.. Ja koko päivä mennyt sängyssä leväten. Vasta klo 16.00 aikoihin sain itseni jotenkin ylös :).

  VastaaPoista
 6. enkulin käsityöt: Kiitos <3
  Kati: Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Ihanat patalaput! Multakin poistettiin viisaudenhammas n. vuosi sitten: se tuli poskeen päin ja hankasi sitä. Se oli onneksi helppo poistaa eikä tullut tuollaisia jälki-juttuja. Muut näyttivätkin röntgenkuvien perusteella olevan sillain, ettei ne välttämättä koskaan puhkea mutta jos sen tekevät, ne on hankalampi poistaa.
  Paranemisia!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat patalaput olet saanut!

  VastaaPoista
 9. MinnaT: Onneksi olen siitä selvinnyt ja jännitän tulevaa :D. ei pitäisi olla niin vaikea kuin mitä tämä ensimmäinen oli, mutta eihän sitä koskaan tiedä..

  Tai Ka: Kiitos!

  VastaaPoista