keskiviikko 19. syyskuuta 2012

SLY20 - Syyskuu

Tänään sain tiedon, että paketti olisi noudettavissa. Postin mukana muuten tuli myös cake-lehti! Lehdestä teen bloggauksen myöhemmin, koska siinähän oli vaikka mitä ihanaa, jos vain kielitaitoni olisi parempi.

Mutta itse pakettiin. Kiireen vilkkaa lähdimme käymään kaupungilla, kun isäntä tuli kotiin mökiltä. Kävi laittamassa autoa, minkä jälkeen katsastukseen ja läpi meni :).

Paketti sisälsi, vaikka mitä ihanaa.

 • Korppujauhoja
 • Sitruunamehua
 • Serviettejä (aivan ihania)
 • Nalle mannasuurimoita
 • Taco-mausteseos -pss
 • Koristelugeeli 
 • Strösseleitä
 • Aprikooseja
 • Kaunis syksyinen kortti
 • Syyskuun reseptikortit (I-H-A-N-A!)
 • Ja taas <3 Käsinkirjoitettu kirje <3 Minulle!
 Kynttilä pääsikin heti kuvaamisen jälkeen lattiakaiuttimen päälle palamaan, kun edellinen kynttilä paloi loppuun. Miehen täti kuoli tänään, jonka muistolle poltan kynttilöitä. Joten paketti ei voinut tulla parempaan aikaan.
Reseptikorteissa oli ohjeet vispipuuroon + vaihtelua vispipuuroon. Puolukkavispipuuro on mun ja tyttöjen suosikki. Kun vain olisi puolukoita :D. Sunnuntaina oli suunnitelmissa lähteä käymään porukoilla, mutta katsotaan jaksanko lähteä..
Ja ohje porkkanakakkuun. Tämän kokeilen ensimmäisenä :).
 

 
Paketissa oli uusi ohje, jota tosiaan tulen kokeilemaan ja jonkin uuden variaation vispipuuroon. Mansikka- eikä vadelmavispipuuro ei käynyt kaupaksi, kun sitä joskus tein. Ja uusi kokeilualue on nuo aprikoosit.

Kiitos SLY-parini syyskuun paketista! Nyt jään odottamaan viimeistä pakettia, kun et vieläkään paljastanut itseäsi ;).

Ja syyskuun aiheena olis syksyn värit punainen, keltainen ja oranssi, joita on hyvin hyödynnetty paketin kasaamisessa.

9 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet saanut ja ihanaa että se piristi päivääsi. Otan osaa suruun, haleja.

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin olet saannut!!! Otan myös osaa suruusi.

  VastaaPoista
 3. Kaunis syksyinen paketti täynnä tarpeellisuuksia !
  Sinulla on viitseliäs sly joka ei laske kuluttamaansa aikaa ilhduttaakseen sinua !

  VastaaPoista
 4. Voimia surun läpikäymiseen! Minä arvostan suuresti myös noita itse väkästettyjä ohjekortteja ja vihkoja. Käsin tehty on aina arvokas! Miten minulle ei tullut mieleen nuo korppujauhot, kun omaa pariani muistin...väriteema on toteutettu hienosti!

  VastaaPoista
 5. Oletpa saanut kivan paketin. Nuo ohjekortit ovat kivoja.

  VastaaPoista
 6. Kiva paketti kyllä, tuosta saa aikaseksi vaikka ja mitä. Ja hyvään aikaan toisaan paketti saapui, piristämään surun keskellä. Käsillä tehty tuo pakettiin ihan erillaisen tunnelman. Osaanottoni suruun.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa että paketti piristi sinua ja sisällöstä on iloa ja hyötyä arjen keskellä, ja vaikka jouduitte kohtaamaan ikäviä uutisia. Se on aina kurjaa, mutta joskus tosiaan pienetkin asiat voivat piristää kummasti. Samoin pieni puuhastelu (leipominen, neulominen ja käsityöt, lasten kanssa askartelu) voi olla ihan paikallaan, vaikka tuntuisi että ei huvita tai jaksa, mutta onnistumisen ja luomisen ilo voi hyvinkin helpottaa oloa. :)

  Viimeistä pakettia olenkin jo alkanut kasaamaan, ja voin paljastaa sen sisällön olevan aika lailla yhden raaka-aineen mukainen... ;) Ja pääsen vihdoinkin myös paljastamaan kuka olen!

  T: Salainen LeivontaYstäväsi

  VastaaPoista
 8. I am sad for you and for your husband. It's not nice to lose someone you love.

  VastaaPoista