perjantai 11. toukokuuta 2012

Tämä viikko on ollut postiviikko.

Minä en tiedä, että mitä minä olen tehnyt, että olen ansainnut nämä ihanuudet, mitä olen tällä viikolla saanut. Minä niin rakastan leivontakirjoja. Minusta niitä on niin ihana selata ja ihastella. Ottaa neuvosta vaari ja kokeilla erilaisia täytteitä kakkuihin yms. Tietenkin myös haaveilla, että joskus myös niitä oppisi tekemään yhtä hyvin kuin kirjassa.

Nyt pitää ruveta hankkimaan erilaisia tykötarpeita, että esim. kukkia ja lehtiä pystyisi tekemään kakkujen päälle. Vapaalla kädellä ne ei ainakaan onnistu.

Keskiviikkona postista tuli ihana kirja Pialta:
Tässä vain muutama maistiainen kirjasta. Siinä on vaikka mitä herkkuja! Milka tilasi jo kaikki kakut itselleen :). Slurps. Kirjan sain kiitoksena kevään 2012 sny -kierroksesta, mutta onhan sitä vielä jäljellä ja syksyllä ainakin vielä jatkan!

Tänään tuli sitten SLY18 -kierroksen Huhtikuun porkkana minulle. Minulla sattui käymään ihana arpaonni ja voitin Ullan ihanan kirjan.

Tämä kirja sisältää myös paljon erilaisia ohjeita. Kunpa olisi aikaa kaikki toteuttaa ja osaisi tehdä. Esimerkiksi kannen kakun tulen toteuttamaan ainakin jotenkin.

Kiitos!

-------------------------------------------

Tänään on vielä aikaa ilmoittautua kesäkassi 2012 -vaihtoon mukaan!

--------------------------------------------


5 kommenttia:

 1. Ui jui mitkä kirja "aarteet". Moneen otteeseen on ollut itselläni nuo kirjat kädessä ja miettinyt että ostanko nyt vai myöhemmin. Aina on van myöhemmäksi jäänyt. Joskos sitä tässä ottaisi itseään niskasta kiinni ja kävis ostoksilla vaikka se onkin miulta kieleltty sillä meinaa tulla turhan paljon heräreostoksia tehtyä :) Iloista päivän jatkoa sateesta huolimatta toivotteleepi SLY:si. Eli SLY12

  VastaaPoista
 2. Slurps! Hyvältä näyttäviä herkkuja.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että kirja on saapunut :) Eikös tuo kannessa kakku ole äitienpäiväkakku...? ,D Kaikenlaista ihanaa kirja kyllä pitää sisällään <3

  VastaaPoista
 4. Kiva, että kirja kelpasi! Olet sen ansainnut!!!

  VastaaPoista
 5. Herkullisia kirjoja:) Mulla on myös tuo Ullan kirja, sitä on kiva selailla, aivan upeita kakkuja!

  VastaaPoista