perjantai 4. tammikuuta 2013

SNY Syksy 2012 - Joulukuun paketti saapui

Tänään oli postipäivä ja päätin samantien postata ne, koska sitten ei tiedä, milloin seuraavan kerran on aikaa. Pieni viipeltäjä pitää kyllä energisenä (ei kyllä välillä siltä tunnu), koska tuntuu siltä, ettei oikein uskalla jättää silmistään, kun lirauttelee ihan minne sattuu. Nyt ollaan muutaman kerran käyty ulkona pyörähtämässä, kun ei ole ollut pakkasta, niin jopa korttelin ympäri jo mennään :D. Mitenkähän toisen saisi vasemmalla puolella menemään, kun menee takana ja oikeastaan oikealla XD. Nano ei suostu liikkumaan, jos itse en liiku.

---------------

Mutta mennäänpäs itse asiaan. Tiesin paketin myöhässä tulevan, kun niin sovimme keskenämme. Minä siis lähetin paketteja *esterille* ja *esteri* minulle. Meillä oli helppoa, kun saimme omat yhteystiedot laittaa lähettäjän tiedoiksi, niin emme ainakaan vahingossa paljastanut itseämme toisillemme ;). Pakettien sisältö oli salaista. Tämä oli siis poikkeustilanne, että ringin emäntä osallistuu myös vaihtoon.

Paketti oli ihana. Enkeli-suklaat on minun suosikkeja, mutta taidan jakaa muillekin enkä ole itserakas :D. Taikapyyhkeet annan isoimmille tytöille. Tuikkukynttilät tuli tarpeeseen. Teetä en valitettavasti juo ollenkaan, että katsotaan annanko sen lahjaksi vai opettelenko juomaan.
Mietelausekirjojakin oli pari kappaletta mukana.

Kiitos Esterille paketista!

1 kommentti:

  1. Ihana kun paketti viimein perillä:) Opetteleppa keittämään iltasin kupillinen teetä:) On ollut tosi huippua olla Sny:si ja isot kiitokset että mahdollistitit mulle tämän kierroksen alun suurista vastuksista huolimatta,menetyksestä on pikkuhiljaa toivuttu ja elämä jatkuu. Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinulle Heidi! <3

    VastaaPoista