torstai 13. syyskuuta 2012

SNY: Syksyn värit

Syyskuun paketti: Syksyn värit


 Näinhän se on, että 'pienessä tilassa tunnelma tiivistyy'. Tai ainakin meillä :D. 
Siltä minusta tuntuu aika usein o_O

Minua rupesi hymyillyttämään, kun avasin pakettia. 
Posteljooni on viikon joka päivä soittanut ovikelloa ja sanonut, että teille olisi pakettia (:. Tänään sitten tuli minulle syyskuun paketti. Tämä kierros on siis poikkeuksellinen, että emokin osallistuu.

Mikä siis syys minun hymyilyyn pakettia avatessa ;). 
Tuo sievä, pieni ompelijan apupakkaus, missä on nappeja, neppareita, neuloja, pienet sakset ja hakaneuloja! Joita olisin eilen tarvinnut, kun näpräsin pujotella kuminauhaa kapeaan kujaan :D. Ja nyt niitä tuli kuin tilauksesta!

Kun vietimme tyttärien yhteissynttäreitä, tulitikutkin olivat hävinneet jonnekin. Nyt mie sain sitten niitäkin. Tosin tulitikkupussi (pussi täynnä tulitikkurasioita) löytyi minun piilopaikasta :D. Eihän niitä silloin löydä, kun niitä tarvitsisi.

Paketissa oli salmiakkia :P. Nuo on mun lempisalmiakkeja. Mukavaa vaihtelua suklaan syönnille. Pyöröpuikkoja ei ole koskaan liikaa. Raaskinko minä tuota kynttilää polttaa, kun olen aika laiska kynttilöitä polttamaan, vaan mie keräilen niitä.  Servietit meni heti serviettitelineeseen, kun aikaisemmat loppuivat eilen.

Ja pisteenä i:n päälle oli kaksi kerää mustaa Novitan virkkauslankaa. Mitäs minä näistä tekisin? 

Kiitos salaiselleni ;) mieluisasta paketista!

9 kommenttia:

 1. Mukavan paketin olet sinäkin saanu! Kiva kun sinäkin tällä kertaa osallistut! Se on ihan oikein!

  VastaaPoista
 2. Vai että paketteja joka päivälle :) No siinähän tutustuu jo posteljooniinkin.
  Kiva paketti, jossa kaikkea tarpeellista.
  Nää hauskat sattumat on kyllä hauskoja!

  VastaaPoista
 3. Pimahla: Kiitos!
  Matonkude: Juu, paketteja tullut joka päivä :D. Että jos joku nyt leikin jättää kesken, niin varmasti jotain kivaa löytyy lähettää, mutta jospa ei lopeta, koska kuitenkin on sitouduttu olemaan neljä kuukautta mukana. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä elämä tuo tullessaan, mutta tuohon pyritään.
  Jääpähän minulle paljon, ihania juttuja <3

  VastaaPoista
 4. Kivaa että saat itsekin olla mukana ...eihän tästä malta olla pois=)

  VastaaPoista
 5. Tuo kortti on kyllä ihana, sen kuva minut tänne houkutti. Meillä on servieteistä keskusteltu mökillä tän viikonlopun aikaan. Melkein kaikki kesävieraat on tuoneet niitä tuliaisiksi eli niitä on kertynyt nyt runsaasti. Vein sitten paketillisen Pesäänkin, mutta... Maajussi ei käytä niitä! Ovat kuulema niin nättejä ettei niitä voi käyttää =)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa että sinäkin olet pakettien vaihdossa mukana. Mutta ei se sinun pakettien tulo vielä lopu. Käyppä vilkaisemassa blogiini... =)

  VastaaPoista
 7. Reppanainen: Meillä niitä ei ole ainakaan tällä hetkellä liikaa :). Kyllä tosin nyt yksi on vielä kaapissa, mutta meillä on yleensä aina serviettiteline jossain keittiön pöydällä :).

  Weba: Kiitos <3 :)

  VastaaPoista
 8. Ihana että tykkäsit paketista ja aivan ihana että sieltä on löytynyt noin jännästi kaikkea tarpeellista:) Tuli hyvä mieli lukea postauksesi:) Seuraavan paketin suunnittteluun siis ja aivan ihania syyskuun päiviä toivottaa Sny:si:)

  VastaaPoista