maanantai 21. toukokuuta 2012

On posteljooni ihmeissään..

.. Kun melkein joka päivä joutuu/saa soittamaan/soittaa meidän ovikelloa. Tänään olin kieltämättä ihmeissäni, kun olin keittiön kaappeja siivoilemassa ja ovikello soi. Isäntä, että ovikello taisi soida, mutta ei ole varma. Posteljoonihan se siellä. Kerran jo hänelle sanoin, että jopas on ihanaa, kun minulle paketteja päivittäin lähetellään :). 

Lilalta sain aivan mahtavan ihanan kiitoksen Himppu-mummun patalapuista. Jotka hänelle siis olen tehnyt.

Näin hienot pussukat löytyi paketista.

Todella kauniit korvikset. Nyt pitäisi opetella pitämään korviksia, kun reiätkin on pikku tyttönä tullut laitettua/haluttua. Mutta, kun Hinni-hiiri on niissä heti kiinni.

Ja eihän ne herkut vielä siihen loppunut, vaan toisesta pussista löytyi:

20 kpl:tta silmukkamerkkejä.

Enhän mie nyt näin hirmuisesti olisi tarvinnut. Mitä nyt tällaiset vaihdot ovat kivoja, että kun itse teet jotain, niin saat palkaksi jotain. Iso kiitos Lila!

Tällaiset Himppu-mummun patalaput lähetin Lilalle:
-
----------------------------------------------------

Toisen paketin sain Mialta Sny-kierroksen emännöinnistä kiitoksena. Kauniita serviettejä, mitkä olivatkin päässeet jo loppumaan. Tulivat siis tarpeeseen. Ja suklaakarkkipussi, jonka jaoin kolmeen osaan: Milkalle, Emmalle & Suvi-Tuulille. Jokainen saa lauantaina pussistaan antaa Hinnille muutaman. Tarkoitus itse oli viikonloppuna ihan itse herkutella, mutta isäntä heti, että hei, koko pussissa on 1000 kaloria!! Et kai ole ajatellut sitä syödä.. Minä sitten, että minä en laihduttamalla laihduta, minä en laske kaloreita tms. Jos joskus paino tippuu, niin ei haittaa. Tarvettahan olisi painoa pudottaa, kun tuota ylipainoa jonkin verran on.. Mutta isäntä on terveellisillä elämäntavoilla, niin ei se sitä tarkoita, että minunkin pitäisi.

Mutta sittenhän hän, kun kuuli, etten laihduta, niin tokaisi: "Miksi sinä sitten zumbailit?" Hei haloo!!!!

---------------------------------

Mutta siihen ihanaan lähetykseen takaisin!

--------------------------------

Ja sittenhän minä sain äitienpäivälahjaksi lahjakortin, jolla saan päivän, ilman lastenhoitoa. Milloinkohan senkin kortin käyttäisi. Täydellisen päivän ilman, että tarvitsee lapsia hoitaa.

----------------------------

Haluaisin järjestää myös arvonnan, mutta en tiedä, mitä laittaisin/tekisin palkinnoksi.

---------------

7 kommenttia:

  1. On kyllä hienot korvikset, mutta niin oli hienot patalaputkin. Kivoja paketteja olet saanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin :). Noita isoja sydämiä olen itse etsinyt, mutta tilatessani sain pieniä sydämia XD

      Poista
    2. Vinkki koruiluun. Minä yleensä tilaan kaikki helmet Ebaystä, on huomattavasti halvempi kun paikalliset nettiputiikit. Vaikka toki voi tovin kestää ennen kun paketin saa (jos lähettäjä on Hong Kongissa esim). Itse olen tilannut useita satoja kertoja eikä ole mitään ongelmaa ollut.

      Noita patalappuja koitan kyllä virkata joku kerta. On vielä edellinen virkkausprojekti kesken, tuossa lattialla lötköttää keskeneräinen pyöreä virkattu matto :)

      Poista
    3. Kiitos vinkistä. E-baystä olen katsellutkin, mutta sitten tulee se, etten mä sieltä osaa tilata ja varsinkin, kun vasta aloittelen/opettelen tekemään koruja. Kun tämä oma olotila helpottuisi, niin uskaltaisin keskittyä tekemään.

      Joten vielä suosin suomalaisia liikkeitä :D.

      Patalapun tekee parissa tunnissa :). Odotan nähdä kuvaa matosta, kun saat sen valmiiksi.

      Poista
  2. Ebayssa tulee vähän vauhtisokeaksikin. Jotkus helmet ja osat on niin paljon halvempia että alkaa hamstraamaan kaikkea. Sitten saa olla ihmeissään että mitähän kuvittelin tälläkin tekeväni. Itsekkään en ole mikään konkari korujen teossa mutta on niitä jonkin verran tullut väsättyä ja ebay shoppailua olen harrastannu urakkalla, joten kysy vaan jos tulee jotain mieleen missä voisin ehkä auttaa.
    ps. ostin ebaysta juuri Wiltonin 28 osaisen deluxe tylläsetin alle puoleen hintaan.
    pps. johan tuli paineita tuon maton kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös se ole vain mukavaa, kun joku kannustaa jatkamaan ;)

      Olenpa sinuun yhteydessä, kun seuraavan kerran pystyn jotain tilailemaan. Tuo tylla-setti kyllä kiinnostaa. Laitapas linkkiä, jos vielä löytyy tuolla hinnalla :D

      Poista
  3. no pöh! se myyjä oli muuttanut sen niin että toimittaa vain UK:hon :( Mutta kannattaa kyllä seurailla. siellä aina välissä on hyviä diilejä.

    VastaaPoista